Νίκος ΔέμηςΧωρίς αξιολογησεις2κιλά αλεύρι (για την ζύμη)375γρ. λάδι (για την ζύμη)375γρ. γάλα (για την ζύμη)600γρ. ζάχαρη (για την ζύμη)9 αυγά (για την ζύμη)5 φακελάκια μπέικιν πάουντερ (100γρ.)(για την ζύμη)2 βανιλίνες (για την ζύμη)ξύσμα απο ένα λεμόνι (προσοχή να μην ειναι κερωμένο)(για την ζύμη)2 κιλά ανθότυρο (για τη γέμιση)4 ποτήρια ζάχαρη (για τη γέμιση)1κ.σ. μέλι (για τη γέμιση)1κ.σ. ανθόνερο (για τη γέμιση)1κ.γ. κανέλα (για τη γέμιση)(προαιρετικά) σουσάμι (για τη γέμιση)
Νίκος ΔέμηςΧωρίς αξιολογησεις¾ φλυτζ. τσαγιού λάδι σπορέλαιο (υλικό για κέικ)2 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη (υλικό για κέικ)2 φλυτζ. τσαγιού νερό (υλικό για κέικ)3 κουταλιές σούπας ξύδι (υλικό για κέικ)2 βανίλιες (υλικό για κέικ)3 ½ φλυτζ. τσαγιού αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) (υλικό για κέικ)6 κουταλιές σούπας κακάο (υλικό για κέικ)1 κουταλάκι γλυκού αλάτι (κοφτό) (υλικό για κέικ)1 κουταλάκι του γλυκού σόδα (μαγειρική) (υλικό για κέικ)3 κουταλιές σούπας κακάο (υλικό για γλάσσο)1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη άχνη (υλικό για γλάσσο)3 με 4 κουταλιές σούπας νερό (ζεστό-βραστό) (υλικό για γλάσσο)½ κουταλάκι του γλυκού λάδι (υλικό για γλάσσο)