Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1.  Βράστε τις φράουλες με το νερό και την ζάχαρη πάνω σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά με σκεπασμένη κατσαρόλα.
  2. Ανακατέψτε το κρύο νερό με το κόρν φλάουρ για να σχηματιστεί ένας χυλός
  3. Χαμηλώστε τη θερμόκρασία για στο μείγμα φράουλας και προσθέστε το μισό του χυλού
  4. Ανακατέψτε και αφήστε το να πυκνώσει. Προσθέστε περισσότερα εάν η σάλτσα δεν είναι αρκετά παχιά.
  5. Πολτοποιήστε το μίγμα με ενα ραβδομπλέντερ ή ενα απλο μπλέντερ και αφήστε το να κρυώσει για τουλάχιστον μια ώρα
  6. Σερβίρετε με το αγαπημένο σας επιδόρπιο.