Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Βάζουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο μας κομμένο σε κύβους μαζί με λίγο χοντρό αλάτι ½ κ.σ. κάρυ και την σόγια σος να μαριναριστεί στο ψυγείο για μισή ώρα.
  2. Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μαζί με το σκόρδο κομμένο σε φέτες.
  3. Μετά από 2 λεπτά ρίχνουμε και τα μανιτάρια κομμένα να σοταριστούν και αφού μαραθούν λίγο προσθέτουμε για σοτάρισμα και το κοτόπουλο (χωρίς την μαρινάδα αλλά δεν την πετάμε την μαρινάδα)
  4. Αφού σοταριστούν όλα καλά σβήνουμε με κρασί, αφήνουμε λίγο να βράσει (για να φύγει το αλκοόλ)
  5. Και στην συνέχεια ρίχνουμε την μουστάρδα στο μπολ με την μαρινάδα και την χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθεί
  6. Ύστερα ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι μας και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει
  7. Λίγο πριν δέσει η σάλτσα μας ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος το πιπέρι και το υπόλοιπο κάρυ
  8. Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και απολαμβάνουμε με ρύζι ή τηγανητές πατάτες