Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μέτριο μπολ αναμείξτε τη μαγιά και τη ζάχαρη με το νερό. Ανακατέψτε μία φορά και αφήστε το μείγμα σε ηρεμία για 10 λεπτά.
  2. Προσθέστε το  αλεύρι και το αλάτι. Ανακατέψτε καλά.
  3. Μεταφέρετε σε μια ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και ζυμώστε μέχρι να μαλακώσει, περίπου για 4-6 λεπτά.
  4. Πλάστε μια μεγάλη μπάλα και τοποθετήστε τη σε ένα  μπολ. Καλύψτε το μπολ με μια πετσέτα κουζίνας και αφήστε το σε ένα ζεστό μέρος μέχρι η ζύμη να διπλασιαστεί σε μέγεθος, περίπου για 1-1½ ώρα.
  5. Απλώνουμε την ζύμη μας σε ένα ταψί ομοιόμορφα
  6. Και στην συνέχεια απλώνουμε τον χυμό ντομάτας και από πάνω προσθέτουμε τις φέτες ζαμπόν μετά το τυρί και πάνω πάνω τα υπόλοιπα υλικά … το μπέικον, τις πιπεριές, τις ελιές και τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες.

Για πιο αναλυτική συνταγή και tips για την ζύμη δείτε εδώ