- 3
- Μέτριο
- Χωρίς αξιολογησεις
Νίκος Δέμης
Χωρίς αξιολογησεις
2 κ.σ. λάδι1κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες4 καρότα κομμένα3 μεγάλα κλωνάρια σέλερι250 γρ. φακές700-800γρ ντομάτες στον τρίφτη1.5 λίτρο ζωμός βοδινού240γρ. κόκκινο ξηρό κρασί3 φύλλα δάφνηςθυμάριμια πρέζα πιπέρι κόκκινο3 κ.σ. ψιλοκομμένο εστραγκόνΑλάτι και μαύρο πιπέρι
- 3
- Εύκολο
- Χωρίς αξιολογησεις
Νίκος Δέμης
Χωρίς αξιολογησεις
250 γρ. φακές2 κ.σ. ελαιόλαδο1 μέτριο κρεμμύδι2 καρότα2 σκ. σκόρδο1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι1/2 κ.γ. κύμινο250γρ. χυμό ντομάτα1 κ.γ. αλάτι1 πρέζα ρίγανη1 κύβο λαχανικών σε 1.5 λίτρο νερό