Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέση προς υψηλή θερμοκρασία. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε το μοσχάρι και το σκόρδο.
  2. Σοτάρουμε το κρέας για 5-10 λεπτά έως να πάρει ένα καφέ χρώμα ανακατεύοντας τακτικά.
  3. Προσθέτουμε τα καρότα, τη σέλερη (σέλινο), τις φακές, τις ντομάτες, το βόειο ζωμό, το κρασί, τα φύλλα δάφνης, το θυμάρι, 1 κουταλάκι του γλυκού το αλάτι και το κόκκινο πιπέρι (καγιέν).
  4. Μόλις βράσει, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για περίπου 45-60 λεπτά, έως ότου οι φακές είναι τρυφερές.
  5. Στη συνέχεια ανακατέψτε το εστραγκόν και δοκιμάστε το αλάτι και το πιπέρι.