-
Σκορδαλιά με πατάτα
Βράζουμε τις πατάτες σε δυνατή φωτιά σε μία κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό για περίπου 20-25 λεπτά. Μόλις μαλακώσουν πάρα πολύ καλά, τις σουρώνουμε και τις αδειάζουμε σε... -
Brisket
Εαν ο κρεωπόλης δεν μας έχει βγάλει τα σκληρά κομμάτια λίπους τα αφαιρούμε εμείς Αλείφουμε με λίγο λάδι το κρέας και ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι και προσπαθούμε να το ... -
Γαύρος μαρινάτος
Με ένα μικρό μυτερό μαχαίρι κάνουμε κατά μήκος της κοιλιάς του ψαριού μία τομή. Αφαιρούμε τα εντόσθια και κόβουμε το κεφάλι. Χαράσσουμε με το μαχαίρι παράλληλα με το κόκαλ... -
Ψωμί καλαμποκιού προζυμένιο
Αναπιάστε το προζύμι (200γρ.) με 200γρ. απο το κίτρινο αλεύρι και 125γρ. απο το νερό και αφήστε σε ζεστό μέρος 10-12 ώρες. Σε ένα μεγάλο μπολ (ή στο κάδο ενός μίξερ) ρίχνο...
Featured recipes
the ones that I truly recommendNothing Found
Nothing Found