Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Καθαρίζουμε τα καρότα, τα πλένουμε και τα ξεφλουδίζουμε.
  2. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 5-8 λεπτά και στην συνέχεια τα βγάζουμε απο την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
  3. Απλώνουμε τις φέτες του τυριού πάνω σε φέτες ζαμπόν, βαζουμε από πάνω τα καρότα και πασπαλίζουμε με μαϊντανό, στην συνέχεια τα τυλίγουμε σε σφικτά ρολίνια
  4. Χτυπάμε τα αυγά. Βουτάμε τα ρολίνια πρώτα στο αυγό και μετά στην φρυγανιά.
  5. Αφού το λάδι έχει κάψει στο τηγάνι, τηγανίζουμε τα ρολίνια σε δόσεις μέχρι να ροδίσουν (και να λιώσει το τυρί).
  6. Τα βγάζουμε απο το τηγάνι και τα στραγγίζουμε από το λάδι.
  7. Τα σερβίρουμε ολόκληρα ή τα κόβουμε σε μπουκιές και τα περνάμε σε ξύλινα καλαμάκια

Δείτε επίσης τις Φλαμενκίνες με λουκάνικο