Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Βάζουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι (ή μπεν μαρι) το βούτυρο κακάο στην χαμηλότερη θερμοκρασία της κουζίνας μας και περιμένουμε να λιώσει. (Αν η θερμοκρασία ανέβει αρκετά θα βγούν θωλά τα σοκολατάκια )
  2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε με ένα σύρμα μέχρι να ενωθούν με το βούτυρο (το μείγμα είναι σχετικά υγρό)
  3. Αφήνουμε στην άκρη και ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μόλις αρχίζει να πήζει ελαφρά βάζουμε σε φόρμα σιλικόνης
  4. Βάζουμε στο ψυγείο για μερικά λεπτά και είναι έτοιμα 25 σοκολατάκια ή μια σοκολάτα 240γρ.