Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Βάζουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι (ή μπεν μαρι) το βούτυρο κακάο στην χαμηλότερη θερμοκρασία της κουζίνας μας και περιμένουμε να λιώσει. (Αν η θερμοκρασία ανέβει αρκετά θα βγούν θωλά τα σοκολατάκια )
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε με ένα σύρμα μέχρι να ενωθούν με το βούτυρο (το μείγμα είναι σχετικά υγρό)
- Αφήνουμε στην άκρη και ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μόλις αρχίζει να πήζει ελαφρά βάζουμε σε φόρμα σιλικόνης
- Βάζουμε στο ψυγείο για μερικά λεπτά και είναι έτοιμα 25 σοκολατάκια ή μια σοκολάτα 240γρ.
Πρόσφατα σχόλια