Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, κοσκινίστε μαζί το αλεύρι, το μπέκιν , το αλάτι και τη ζάχαρη. Κάντε μια γουβίτσα στο κέντρο και ρίχτε το γάλα, το αυγό και το λιωμένο βούτυρο, ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  2. Θερμαίνετε ένα ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι σε μεσαία προς υψηλή θερμοκρασία.
  3. Ρίξτε περίπου 1/4 φλιτζανιού για κάθε pancake, μόλις ροδίσει και στις δύο πλευρές σερβίρουμε.

Tip: Σερβίρουμε με μέλι ή πραλίνα και μπισκότο τριμμένο!