Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Καθαρίζουμε τα καρότα, τα πλένουμε και τα ξεφλουδίζουμε.
- Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 5-8 λεπτά και στην συνέχεια τα βγάζουμε απο την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
- Απλώνουμε τις φέτες του τυριού πάνω σε φέτες ζαμπόν, βαζουμε από πάνω τα καρότα και πασπαλίζουμε με μαϊντανό, στην συνέχεια τα τυλίγουμε σε σφικτά ρολίνια
- Χτυπάμε τα αυγά. Βουτάμε τα ρολίνια πρώτα στο αυγό και μετά στην φρυγανιά.
- Αφού το λάδι έχει κάψει στο τηγάνι, τηγανίζουμε τα ρολίνια σε δόσεις μέχρι να ροδίσουν (και να λιώσει το τυρί).
- Τα βγάζουμε απο το τηγάνι και τα στραγγίζουμε από το λάδι.
- Τα σερβίρουμε ολόκληρα ή τα κόβουμε σε μπουκιές και τα περνάμε σε ξύλινα καλαμάκια
Δείτε επίσης τις Φλαμενκίνες με λουκάνικο
Πρόσφατα σχόλια