Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε για 4 περίπου λεπτά σε αργή ταχύτητα και στη συνέχεια σε γρήγορη για άλλα 4 λεπτά (η ζύμη θα κολλάει ελαφρώς).
  2. Σκεπάζουμε το ζυμάρι μας με μια μεμβράνη ή μια πετσέτα και το αφήνουμε σε ζεστο μέρος για 1-2 ώρες
  3. Στη συνέχεια χωρίζουμε τη ζυμη σε μπαλάκια τα οποία και ανοιγουμε με το χέρι ή εναν πλάστη σε λεπτές πίτες (το μισό μεγεθος απο το επιθυμητό γιατι θα φουσκόσουν)
  4. Τέλος σε μέτρια καυτό τηγάνι με ελάχιστο λάδι τις ψήνουμε ή στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 4 λεπτά απο κάθε πλευρά