Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μπόλ βάζουμε 2 αυγά, το τριμμένο τυρι , φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  2. Σοτάρουμε το μπέικον σε ένα τηγάνι
  3. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες τους και ακριβώς πριν τα σουρώσουμε, παίρνουμε με μία κουτάλα νερό απο τα ζυμαρικά και σιγά σιγά το προσθέτουμε στα αυγά ανακατεύοντάς τα.
  4. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά μας και στην κατσαρόλα των ζυμαρικών (που ειναι ακόμα ζεστη αλλά με κλειστή φωτιά) προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζι και ανακατεύουμε καλά
  5. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!