- Κόβουμε το μανιτάρι σε λεπτές φέτες ή σε μικρά κυβάκια και το σοτάρουμε με λίγο βούτυρο.
- Χτυπάμε καλά στο μίξερ τ’αυγά, με το γιαούρτι και το σπορέλαιο.
- Συνεχίζουμε το χτύπημα και ρίχνουμε τα τυριά, τις πιπεριές, το ζαμπόν, το καρότο, το αλεύρι και το πιπέρι. Τα αφήνουμε να ανακατευτούν καλά.
- Αδειάζουμε το μείγμα, σε καλά βουτυρωμένη μακρόστενη φόρμα 30 εκ. και ισιώνουμε λιγάκι την επιφάνεια του κέικ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180c για 50 λεπτά περίπου να ροδοκοκκινίσει.
Tip:
- Αφού κρυώσει το κέικ, ξεφορμάρουμε!
- Mπορούμε να βάλουμε μπέικον ή και γαλοπούλα καπνιστή.
- Εάν τα τυριά μας δεν είναι αλμυρά προσθέτουμε και αλάτι στην συνταγή μας.
Πρόσφατα σχόλια