Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι (4κ.σ.) και αφού ζεσταθεί καλά προσθέτουμε το χοίρινο (κομμένο σε κυβάκια) και το σοτάρουμε καλά.
  2. Μετά από 2-3 λεπτά (αφού θα έχει θωρακιστεί) σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε ρίγανη και σκορδοπίπερο.
  3. Λίγο πριν αρχίσει να δένει η σάλτσα παίρνουμε 4-5 κ.σ. από τον ζωμό του τηγανιού και τις τοποθετούμε στον «κάδο» του μπλέντερ μας και αφού κρυώσει λίγο προσθέτουμε την φέτα και χτυπάμε για 1-2 λεπτά (ρυθμίζουμε το πόσο παχιά θα είναι η σάλτσα με τον ανάλογο ζωμό).
  4. Αφού γίνει και το κρέας μας και δέσει η σάλτσα μας τοποθετούμε το κρέας στην σάλτσα φέτας και με την σάλτσα από το τηγάνι φτιάχνουμε ένα συνοδευτικό ρύζι ή πατάτες αρωματικές.