Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε για 4 περίπου λεπτά σε αργή ταχύτητα και στη συνέχεια σε γρήγορη για άλλα 4 λεπτά (η ζύμη θα κολλάει ελαφρώς).
- Σκεπάζουμε το ζυμάρι μας με μια μεμβράνη ή μια πετσέτα και το αφήνουμε σε ζεστο μέρος για 1-2 ώρες
- Στη συνέχεια χωρίζουμε τη ζυμη σε μπαλάκια τα οποία και ανοιγουμε με το χέρι ή εναν πλάστη σε λεπτές πίτες (το μισό μεγεθος απο το επιθυμητό γιατι θα φουσκόσουν)
- Τέλος σε μέτρια καυτό τηγάνι με ελάχιστο λάδι τις ψήνουμε ή στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 4 λεπτά απο κάθε πλευρά
Πρόσφατα σχόλια