Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και αφού ζεσταθεί λίγο σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο ψιλοκομμένα για λίγη ώρα έως ότου να μαραθούν.
  2. Στην συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά και τον τσιγαρίζουμε επίσης ανακατεύοντας καλά με ένα πιρούνι ή μια ξύλινη κουτάλα ώστε να «θρυμματιστεί» και σοταριστεί καλά ο κιμάς μας
  3. Αφού τα σοτάρουμε όλα σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
  4. Αφού αφήσουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ από το κρασί προσθέτουμε το καρότο (αφού το έχουμε περάσει από τον τρίφτη) και την ντομάτα και επιπλέον 1 ποτήρι νερό
  5. Αφήνουμε να βράσει καθώς βάζουμε τα μακαρόνια μας να ετοιμάζονται
  6. Και όταν είναι όλα έτοιμα απολαμβάνουμε με λίγο μυζήθρα !