Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Κοσκινίζετε το αλεύρι και το ανακατεύετε με την πάουντερ
  2. Χτυπάτε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσει
  3. Προσθέτετε τους κρόκους έναν-ένα και εξακολουθείτε το χτύπημα
  4. Δουλεύετε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα
  5. Διαλύετε τη σόδα στο χυμό των πορτοκαλιών και τον προσθέτετε στο βούτυρο
  6. Ρίχνετε λίγο-λίγο το αλεύρι, έναλλάξ με τη μαρέγκα
  7. Ρίχνετε και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύετε ελαφρά με ξύλινο κουτάλι, αδειάζετε σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνετε σε
  8. μέτριο φούρνο επί 3/4 της ώρας