Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Κοσκινίζετε το αλεύρι και το ανακατεύετε με την πάουντερ
- Χτυπάτε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσει
- Προσθέτετε τους κρόκους έναν-ένα και εξακολουθείτε το χτύπημα
- Δουλεύετε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα
- Διαλύετε τη σόδα στο χυμό των πορτοκαλιών και τον προσθέτετε στο βούτυρο
- Ρίχνετε λίγο-λίγο το αλεύρι, έναλλάξ με τη μαρέγκα
- Ρίχνετε και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύετε ελαφρά με ξύλινο κουτάλι, αδειάζετε σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνετε σε
- μέτριο φούρνο επί 3/4 της ώρας
Πρόσφατα σχόλια