Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο με λίγο λάδι μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ελιές (ολοκληρες χωρίς κουκούτσι ή σε ροδέλες), την κάπαρη, και τις ατζούγιες σε κομμάτια για να σοταριστούν 1 λεπτό.
  2. Προσθέτουμε λίγο νερό, την ντομάτα, το αλάτι (προσοχή γιατι ειναι και οι ατζούγιες αλμυρές) και το πιπέρι
  3. Αφήνουμε να βράσει για λίγο να δέσει η σάλτσα μας (να γίνει πιο παχιά) και 1-2 λεπτά πριν σβήσουμε την φωτιά προσθέτουμε τον φρέσκο βασιλικό.
  4. Ανακατεύουμε την σάλτσα με τα ζυμαρικά (βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες) και σερβίρουμε!