Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και αφού ζεσταθεί λίγο σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο ψιλοκομμένα για λίγη ώρα έως ότου να μαραθούν.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά και τον τσιγαρίζουμε επίσης ανακατεύοντας καλά με ένα πιρούνι ή μια ξύλινη κουτάλα ώστε να «θρυμματιστεί» και σοταριστεί καλά ο κιμάς μας
- Αφού τα σοτάρουμε όλα σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
- Αφού αφήσουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ από το κρασί προσθέτουμε το καρότο (αφού το έχουμε περάσει από τον τρίφτη) και την ντομάτα και επιπλέον 1 ποτήρι νερό
- Αφήνουμε να βράσει και οταν ειναι ετοιμο αφήνουμε στην ακρη να κρυώσει την ίδια ώρα βράζουμε ή έχουμε στον ατμό το ρύζι να γίνεται.
- Στην συνέχεια κόβουμε τις πιπεριές, την ντομάτα και το μαρούλι
- Και τέλος προσθέτουμε στην τορτίγια μας πρώτα το ρύζι και μετά τον κιμά, τις πιπεριές, την ντομάτα, το μαρούλι τυλίγουμε και απολαμβάνουμε
Για περισσότερες συνταγές δείτε εδώ!
Πρόσφατα σχόλια