Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και αφού ζεσταθεί λίγο σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο ψιλοκομμένα για λίγη ώρα έως ότου να μαραθούν.
  2. Στην συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά και τον τσιγαρίζουμε επίσης ανακατεύοντας καλά με ένα πιρούνι ή μια ξύλινη κουτάλα ώστε να «θρυμματιστεί» και σοταριστεί καλά ο κιμάς μας
  3. Αφού τα σοτάρουμε όλα σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
  4. Αφού αφήσουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ από το κρασί προσθέτουμε το καρότο (αφού το έχουμε περάσει από τον τρίφτη) και την ντομάτα και επιπλέον 1 ποτήρι νερό
  5. Αφήνουμε να βράσει και οταν ειναι ετοιμο αφήνουμε στην ακρη να κρυώσει την ίδια ώρα βράζουμε ή έχουμε στον ατμό το ρύζι να γίνεται.
  6. Στην συνέχεια κόβουμε τις πιπεριές, την ντομάτα και το μαρούλι
  7. Και τέλος προσθέτουμε στην τορτίγια μας πρώτα το ρύζι και μετά τον κιμά, τις πιπεριές, την ντομάτα, το μαρούλι τυλίγουμε και απολαμβάνουμε

Για περισσότερες συνταγές δείτε εδώ!