Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας κανονικά σε αλατόνερο.
  2. Σε ένα τηγάνι ή σε μια μεγάλη κατσαρόλα (σε διάμετρο μεγάλη) ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και αφού μαραθούν λίγο προσθέτουμε το μπέικον κομμένο σε μικρά κομματάκια και το τσιγαρίζουμε και αυτό, μετά προσθέτουμε το εβαπορέ ή την κρέμα γάλακτος και το blue cheese μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  3. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στην σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε όσο ειναι ζεστό.