Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μπόλ βάζουμε το κρέας μας αφού το εχουμε πλύνει καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε την κέτσαπ, τη ρίγανη, λιγο λαδι, τσίλι, αλάτη και την πρασινι πιπεριά σε κομματάκια, ανακατεύουμε καλά και μετα βάζουμε το μπόλ στο ψυγείο για μισή με μια ώρα τουλάχιστον.
  2. Αφου βγαλουμε το μπόλ απο το ψυγείο τοποθετούμε το κρέας μαζί με την σάλτσα σε ενα μικρο ταψί και το βαζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 περίπου λεπτά (ανάλογα πόσο μικρά ή μεγάλα ειναι τα κομμάτια απο το κρέας) στους 180 βαθμούς .
  3. Για το ρύζι βάζουμε σε μια κατσαρόλα 2 & 1/2 φλιτζάνια νερό με λίγο αλάτι και σαφράν, μολις βράσει ρίχνουμε το ρύζι, βράζουμε 5 λεπτα και μετα σβήνουμε την φωτια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και την αφήνουμε στο ματι για 10 λεπτά χωρις να ανακατέψουμε και να ανοίξουμε το καπάκι .
  4. Αφου ειναι έτοιμο το ρύζι και το κρέας σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Tip: Μπορείτε επίσης να προσθέσετε σαν συνοδευτικό και μπρόκολο και καρότο στον ατμό