Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός από την κανέλα) σε μια κατσαρόλα, την οποία τοποθετούμε στη φωτιά.
  2. Όταν το γάλα πάρει βράση, χαμηλώνουμε αρκετά τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της και αφήνουμε το ρυζόγαλο να σιγοβράσει για περίπου 25-30 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα με μια κουτάλα. (Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή, ώστε το ρυζόγαλο να αχνίζει αλλά να μην κοχλάζει)
  3. Είναι έτοιμο όταν το ρύζι έχει μαλακώσει, τότε ρίχνουμε το κόρν φλάουρ αφού το έχουμε διαλύσει σε λίγο κρύο νερό και περιμένουμε να δέσει. Αποσύρουμε, αφαιρούμε τις φλούδες και γεμίζουμε ατομικά μπολ.
  4. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα βάζουμε στο ψυγείο, αν δεν τα σερβίρουμε αμέσως. Πριν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με κανέλα.