Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το αλεύρι στο βούτυρο, καβουρδίζουμε λίγο και σιγά σιγά ρίχνουμε το γάλα (ζεστό). Θέλει καλό ανακάτεμα με σύρμα κάθε φορά που ρίχνουμε γάλα στο μείγμα ώστε να μην σβολιάσει το μείγμα μας. Συνεχίζουμε μέχρι να ρίξουμε όλο το γάλα και αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να δέσει η μπεσαμέλ.
  2. Μετά προσθέτουμε και τα τυριά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  3. Αφού αφαιρέσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά μπορούμε να ρίξουμε (προαιρετικά) 2 κρόκους, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.

 

Tip: Προσέχουμε να είναι ζεστό το γάλα για να μη σβολιάσει η μπεσαμέλ μας!