Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Βάζουμε σε ένα μπολ το κοτόπουλο μας κομμένο σε κύβους μαζί με λίγο χοντρό αλάτι ½ κ.σ. κάρυ και την σόγια σος να μαριναριστεί στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μαζί με το σκόρδο κομμένο σε φέτες.
- Μετά από 2 λεπτά ρίχνουμε και τα μανιτάρια κομμένα να σοταριστούν και αφού μαραθούν λίγο προσθέτουμε για σοτάρισμα και το κοτόπουλο (χωρίς την μαρινάδα αλλά δεν την πετάμε την μαρινάδα)
- Αφού σοταριστούν όλα καλά σβήνουμε με κρασί, αφήνουμε λίγο να βράσει (για να φύγει το αλκοόλ)
- Και στην συνέχεια ρίχνουμε την μουστάρδα στο μπολ με την μαρινάδα και την χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθεί
- Ύστερα ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι μας και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει
- Λίγο πριν δέσει η σάλτσα μας ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος το πιπέρι και το υπόλοιπο κάρυ
- Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και απολαμβάνουμε με ρύζι ή τηγανητές πατάτες
Πρόσφατα σχόλια