Η πιο αφράτη Βασιλόπιτα που θα αρεσει σε όλους!

Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μπόλ ή στο κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και μετά  απο 1 λεπτό προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, το κονιάκ και το γάλα.
  2. Τελος προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο λίγο λίγο και χτυπαμε για 1 λεπτό. Ρίχνουμε το μείγμα μας στη φόμα μας (για στρογγυλή φόρμα στα 30-32 εκ.) αφού την έχουμε βουτυρώσει και ψήνουμε στους 170 βαθμούς ~40 λέπτα (θα δείτε όταν ειναι έτοιμο βάζοντας ενα μαχαίρι μέσα, αν βγει καθαρό είναι έτοιμη)

Tips:

  1. Μόλις κρυώσει την διακοσμήτε με άχνη ζάχαρη ή με λιωμένη λευκή κουβερτούρα
  2. Μπορείτε στο τέλος μετα την προσθήκη του αλεύρου να προσθέσετε σταγόνες σοκολάτας ή αποξηραμένα φρούτα σε κομματάκια