Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Με τις παλάμες μας πιέζουμε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι πάνω σε μια καθαρή επιφάνεια εργασίας, ώστε να γίνουν πιο λεπτά.
  2. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ή σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κομμάτια απότο ψαρονέφρι για 3 – 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Οταν πάρουν χρώμα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
  4. Κατόπιν ρίχνουμε την μπύρα και τη μουστάρδα, το θυμάρι και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  5. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και σερβίρουμε το ψαρονέφρι με πατάτες τηγανητές