Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Για να φτιάξουμε τις φλαμενκίνες απλώνουμε τις φέτες του τυριού πάνω σε φέτες ζαμπόν, βαζουμε από πάνω τα λουκάνικα και πασπαλίζουμε με μαϊντανό, στην συνέχεια τα τυλίγουμε σε σφικτά ρολίνια
- Χτυπάμε τα αυγά. Βουτάμε τα ρολίνια πρώτα στο αυγό και μετά στην φρυγανιά.
- Αφού το λάδι έχει κάψει στο τηγάνι, τηγανίζουμε τα ρολίνια σε δόσεις μέχρι να ροδίσουν (και να λιώσει το τυρί).
- Τα βγάζουμε απο το τηγάνι και τα στραγγίζουμε από το λάδι.
- Τα σερβίρουμε ολόκληρα ή τα κόβουμε σε μπουκιές και τα περνάμε σε ξύλινα καλαμάκια
Δείτε επίσης τις Φλαμενκίνες με καρότο
Πρόσφατα σχόλια