Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μπόλ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ίσα ίσα να ενωθούν τα υλικά
  2. Στη συνέχεια στον πάγκο μας συνεχίζουμε ζύμωμα για 4-5 λεπτά (το ζυμάρι μας θα είναι σχετικά σκληρό)
  3. Τυλίγουμε με μεμβράνη πολυ καλά το έτοιμο ζυμάρι μας και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου 30 λεπτά
  4. Αφού ξεκουραστεί το ζυμάρι κόβουμε ένα κομμάτι (το υπόλοιπο το τυλίγουμε ξανά με την μεμβράνη) και το ανοίγουμε με την μηχανή ζυμαρικών ή με τον πλάστη μας ομοιόμορφα
  5. Κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα και βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 2-3 λεπτά.

 

Tip: Το ζυμάρι μας μπορεί να συντηρηθεί στην μεμβράνη μέσα στην συντήρηση του ψυγείου μας για 4-5 μέρες.