Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Σε ένα μπόλ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ίσα ίσα να ενωθούν τα υλικά
- Στη συνέχεια στον πάγκο μας συνεχίζουμε ζύμωμα για 4-5 λεπτά (το ζυμάρι μας θα είναι σχετικά σκληρό)
- Τυλίγουμε με μεμβράνη πολυ καλά το έτοιμο ζυμάρι μας και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου 30 λεπτά
- Αφού ξεκουραστεί το ζυμάρι κόβουμε ένα κομμάτι (το υπόλοιπο το τυλίγουμε ξανά με την μεμβράνη) και το ανοίγουμε με την μηχανή ζυμαρικών ή με τον πλάστη μας ομοιόμορφα
- Κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα και βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 2-3 λεπτά.
Tip: Το ζυμάρι μας μπορεί να συντηρηθεί στην μεμβράνη μέσα στην συντήρηση του ψυγείου μας για 4-5 μέρες.
Πρόσφατα σχόλια