Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκορδοπίπερο μεχρι να μαραθεί λιγο το κρεμμύδι και μετά τσιγαρίζουμε και τα καλαμάρια για 1 λεπτό αφου τα έχουμε κόψει σε ροδέλες ή σε μικρά κομμάτακια.
  2. Στην συνέχεια σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να βράσει 1 λεπτό να φύγει το αλκοόλ και μετα ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας, το αλάτι τον κουρκουμά και 1 ποτήρι νερό
  3. Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το ρύζι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 8-10 λεπτά και μετά σβήνουμε την φωτιά μας και αφήνουμε πανω στο ζεστό μάτι την κατσαρόλα μας κλειστή για αλλα 5 λεπτά και έτοιμο!