Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Ξεκινάμε με την πολύ απλή προετοιμασία, τρίβουμε το κασέρι στο χοντρό μέρος του τρίφτη και κόβουμε την ντομάτα στα δύο, αφαιρούμε τα σπόρια και στη συνέχεια κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Σε ένα ταψί που χωράει το φύλλο μας σε διαστάσεις τοποθετούμε στο κάτω μέρος το πρώτο, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια, τον παστουρμά , λιγο τυρί απο πάνω, την ντομάτα και τέλος το 2ο φυλλο το οποίο θα ενώσουμε με το κάτω στις άκρες.
- Φουρνίζουμε στους 180oC για περίπου 20 λεπτά (ανάλογα με τον φούρνο μας θα δούμε και το χρώμα της σφολιάτας μας)
Πρόσφατα σχόλια