Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Στη σαντιγί που έχετε χτυπήσει την κρέμα γάλακτος, προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα. Συνεχίστε το χτύπημα με το μίξερ και τέλος προσθέστε το σιρόπι σοκολάτας και τις σταγόνες σοκολάτας. Συνεχίστε το ανακάτεμα και τέλος τοποθετήστε στην κατάψυξη το μείγμα σας.
  2. Αφήστε το για περίπου 3 ώρες και έπειτα βγάλτε το και με το μίξερ ανακατέψτε ξανά το παγωτό σας. Βάλτε το ξανά για 3 ώρες στην κατάψυξη και ακολουθήστε ακόμη δύο φορές αυτή τη διαδικασία. Τέλος αφήστε το στην κατάψυξη για 4 ώρες.
  3. Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρετε σε μπολάκια ή χωνάκια και διακοσμήστε με αποξηραμένα φρούτα, πολύχρωμη τρούφα ή σιρόπι σοκολάτας!