Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
- Μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε τα κομμάτια του χοιρινού και σοτάρουμε μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον πελτέ ντομάτας συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά ακόμη.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές και το σκόρδο και ύστερα από 2 λεπτά σβήνουμε με τη μισή περίπου ποσότητα του κρασιού.
- Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τις ντομάτες και τα μυρωδικά.
- Τέλος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα του κρασιού με το ζωμό κοτόπουλο.
- Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά στα μισά και σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να εξατμιστεί η περιττή υγρασία και δέσει η σάλτσα του φαγητού.
- Σερβίρουμε σε μικρά μπολάκια ως ορεκτικό ή σε ρηχά πιάτα ως κυρίως πιάτο.
Πρόσφατα σχόλια