Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μπολ ενώνουμε τους δυο κιμάδες και αμέσως μετά προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα μπαχαρικά. Τα ζυμώνουμε με το χέρι μας πολύ καλά ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά το λιγότερο (ιδανικά 3-5 ώρες) να σφίξει το μίγμα.
  2. Φτιάχνουμε μικρά κεμπάπ και τα περνάμε σε μεταλλικά ή ξύλινα καλαμάκια. Ψήνουμε στους 180°C, στο γκριλ του φούρνου ή στην σχάρα στα κάρβουνα για 8-10 λεπτά από κάθε μεριά.
  3. Σερβίρουμε με ψητές πίτες και γιαούρτι στραγγιστό.