Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Βάζουμε τον κιμά με 3-4 κουταλιές βούτυρο και το κρεμμύδι να καβουρδιστεί, ανακατεύομε με ξύλινο κουτάλι να ξεσβωλιάσει και προσθέτουμε την πάστα λυωμένη σε 1 φλυτζάνι νερό μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και την κανέλλα.
- Αφήνουμε να σιγοβράσει και να πιεί το ζουμί του.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το τυρί.
- Ανακατεύουμε και βγάζουμε την κανέλλα.
- Κόβουμε τα φύλλα σε τεμάχια πλάτους 6 δακτύλων και μήκους 10-15 δακτύλων, τα βουτυρώνουμε ένα-ένα, βάζουμε στην άκρη λίγο κιμά, διπλώνομε τις 2 πλαϊνές άκρες του φύλλου μέσα, για να μη φεύγει ο κιμάς, και κατόπιν τυλίγουμε σαν τσιγάρο.
- Βουτυρώνουμε απ’έξω το φύλλο, τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε επί 10-15 λεπτά σε μέτριο φούρνο να ροδοψηθούν
Σημ.: Μπορεί να ψηθούν και στο τηγάνι σε καυτό βούτυρο ή λίπος
Πρόσφατα σχόλια