Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε για 2 λεπτά και στην συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε για άλλα 5 λεπτά. Αφού τα έχουμε σοτάρει καλά τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και τα αφήνουμε στην άκρη. 
  2. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το μοσχάρι και σε δυνατή φωτιά του δίνουμε χρώμα και από τις δύο πλευρές (περίπου 5 λεπτά)
  3. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ (~2 λεπτά) και στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό, τον κύβο μοσχαριού, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Με μια κουτάλα ξύνουμε τον πάτο της κατσαρόλας ώστε να ξεκολλήσουμε τα “μαύρα” σημεία τα οποία θα μας δώσουν γεύση στη σάλτσα.
  4. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια με τα κρεμμύδια και τα μαγειρεύουμε για άλλα 6-8 λεπτά.
  5. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τον μαϊντανό και με το που πάρει μια καλή βράση, αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά
  6. Σερβίρετε ζεστό με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ ή με ζυμαρικά!