Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεστάνει όσο αλευρώνουμε τα κομμάτια του μοσχαριού μας.
  2. Μολις το λάδι έχει ζεσταθεί προσθέτουμε το κρέας να το σοτάρουμε μέχρι να παρει ωραίο χρώμα.
  3. Προσθέτουμε (προαιρετικά) τον πελτέ κάνουμε ένα καλό ανακάτεμα και στη συνέχεια προσθέτουμε νερό (μέχρι να καλύψει το κρέας), τα καρότα σχετικά χοντροκομμένα, την φλούδα του λεμονιού, τον χυμό λεμονιού και το κρεμμύδι μας καθαρισμένο αλλά ολόκληρο .
  4. Βράζουμε για περίπου 1 ώρα (ή έως να μαλακώσει το κρέας μας), εάν χρειαστεί να προσθέσουμε νερό ενδιάμεσα το κάνουμε και είμαστε έτοιμοι!

Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε και πατάτες (και άλλα λαχανικά που έχουμε) όπως και να αντικαταστήσουμε το νερό με ζωμό μοσχαρίσιο.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και την Μοσχαρόσουπα με μανέστρα  ή και την συνταγή Γκούλας