Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και το κρεμμύδι και σοτάρουμε μεχρι να γίνει διάφανο και στη συνέχεια προσθέτουμε την πάπρικα και το κύμινο.
  2. Σε ενα μπόλ βάζουμε το αλεύρι και το μοσχάρι και ανακατεύουμε καλα μεχρι να αλευρωθεί πολυ καλα κάθε κομμάτι. Στη συνέχεια το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το κρεμμύδι να το σοτάρουμε και αυτό για 2-3 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα λίγο ζωμό (ή νερό) και ξεκολάμε απο τον πάτο της κατσαρόλας οτι έχει κολλήσει και στη συνέχεια προσθέτουμε όλο τον υπόλοιπο ζωμό, την ντομάτα, την πατάτα, το καρότο και το αλατοπίπερο.
  4. Ανακατεύουμε πότε πότε μέχρι να παρει βράση και στη συνέχεια σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε την φωτιά ωστε να σιγοβράζει για περίπου 1-1/2 με 2 ώρες εως να μαλακώσει το κρέας.

Tip: Μπορείτε να το σερβίρετε μέσα σε καρβελάκια που εχει αφαιρεθεί η ψύχα απο μέσα.