Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδονάτα.
  2. Τοποθετούμε το ψάρι μας σε ένα ταψί μαζί με τις πατάτες
  3. Αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με λεμονοπίπερο και λάδι (2-4 κ.σ.)
  4. Στη συνέχεια κόβουμε το κρεμμύδι μας (όχι πολυ χοντροκομμένο ούτε ψιλοκομμένο) και το ρίχνουμε στο ταψάκι μας
  5. Τρίβουμε την ντομάτα μας και ρίχνουμε πάνω απο το ψάρι και τις πατάτες
  6. Ψιλοκόβουμε λίγο μαιντανο απο πάνω
  7. (Προσοχή) Εάν το ψάρι το βάλουμε παγωμένο στο ταψί μας δεν προσθέτουμε καθόλου νερο, μόνο εαν το ξεπαγώσουμε και το στίψουμε καλά
  8. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο για 1 περίπου ώρα στους 180 βαθμούς

Για περισσότερες συνταγές με θαλασσινά δείτε εδώ