Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Πλένουμε τα φιλέτα και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά και τα πασπαλίζουμε με αλάτι και αλεύρι.
- Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το μισό λάδι και τηγανίζουμε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
- Κόβουμε τα μανιτάρια σε φετάκια και με το υπόλοιπο λάδι σοτάρουμε σε ένα τηγάνι
- Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο να σοταριστεί.
- Σβήνουμε με το κονιάκ και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
- Απολαμβάνουμε!
Πρόσφατα σχόλια