Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Σε ένα μπολ με κρύο νερό βάζουμε μέσα τις ζελατίνες και αφήνουμε να μαλακώσουν.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα καρύδας, τη βανίλια και τη ζάχαρη.
- Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά μόλις ζεσταθεί και αρχίσει να αχνίζει (74°C) αφαιρούμε από τη φωτιά.
- Βγάζουμε τις ζελατίνες και τις στύβουμε πολύ καλά, τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
- Μολις έχει διαληθεί τελείως η ζελατίνη σουρώνουμε και γεμίζουμε 6 φορμάκια και βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
- Σερβίρουμε με κουλί φράουλα και φύλλα δυόσμου.
Tip: Μπορούμε να ξεφορμάρουμε με τους παρακάτω τρόπους αν θέλουμε:
- Βουτώντας για λίγα δευτερόλεπτα τη φόρμα σε βραστό νερό
- Περνώντας γύρω γύρω τη φόρμα με φλόγιστρο
Πρόσφατα σχόλια