Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε ένα μπολ με κρύο νερό βάζουμε μέσα τις ζελατίνες και αφήνουμε να μαλακώσουν.
  2. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα καρύδας, τη βανίλια και τη ζάχαρη.
  3. Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά μόλις ζεσταθεί και αρχίσει να αχνίζει (74°C) αφαιρούμε από τη φωτιά.
  4. Βγάζουμε τις ζελατίνες και τις στύβουμε πολύ καλά, τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
  5. Μολις έχει διαληθεί τελείως η ζελατίνη σουρώνουμε και γεμίζουμε 6 φορμάκια και βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
  6. Σερβίρουμε με κουλί φράουλα και φύλλα δυόσμου.

Tip: Μπορούμε να ξεφορμάρουμε με τους παρακάτω τρόπους αν θέλουμε:

  • Βουτώντας για λίγα δευτερόλεπτα τη φόρμα σε βραστό νερό
  • Περνώντας γύρω γύρω τη φόρμα με φλόγιστρο