Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Aναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός απο τις γαρίδες και χτυπάμε με ενα σύρμα ή πιρούνι.
  2. Προσθέτουμε τις γαρίδες χωρίς κέλυφος ή μόνο με τις ουρές ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για μιση με μια ωρα.
  3. Τελος τις περνάμε σε μεταλλικά ή ξυλινα καλαμάκια και ψήνουμε για 2-3 λεπτά απο κάθε πλευρά.

Tip: Εάν έχουμε κάποιες μικρές που δεν μπορούμε να “σουβλίσουμε” μπορούμε να τις βάλουμε σε ένα τηγάνι με λίγο βουτυρο για 3-4 λεπτά και θα ειναι εξισου νόστιμες.