Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι. Σοτάρουμε τις πιπεριές και το χοιρινό μέχρι να ροδίσουν.
  2. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ζωμό λαχανικών και ανακατεύουμε.
  3. Σιγοψήνουμε για 20′ και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
  4. Όταν το φαγητό μας είναι έτοιμο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Tip για καλό ψήσιμο
Ξεπαγώνουμε καλά το χοιρινό κρέας πριν το ψήσιμο. Διαφορετικά θα ψηθεί υπερβολικά εξωτερικά, ενώ το εσωτερικό του θα παραμείνει ωμό.