Οδηγίες
0/0 βήμα(τα)- Ξεκινάμε ρίχνοντας πάνω στα φιλετάκια μας θυμάρι, σκορδοπίπερο και αλάτι.
- Αφήνουμε για μισή περίπου ώρα στο ψυγείο αφού έχουμε σκεπάσει με μια μεμβράνη το κρέας μας.
- Ψιλοκόβουμε ενα ξερό κρεμμύδι και κόβουμε σε λεπτές φέτες 2-3 μανιτάρια
- Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά στη συνέχεια προσθέτουμε και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για ακόμα 1-2 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα φιλετάκια μας και τα ψήνουμε για 2 λεπτά απο κάθε πλευρά
- Τέλος σβήνουμε με ένα ποτήρι λευκό κρασί, αφήνουμε λίγο να βράσει και μόλις μειωθούν τα υγρά στο τηγάνι κατα 50% το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Μπορείτε να βρείτε συνταγές με κρέας εδώ!
Πρόσφατα σχόλια