Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Ξεκινάμε ρίχνοντας πάνω στα φιλετάκια μας θυμάρι, σκορδοπίπερο και αλάτι.
  2. Αφήνουμε για μισή περίπου ώρα στο ψυγείο αφού έχουμε σκεπάσει με μια μεμβράνη το κρέας μας.
  3. Ψιλοκόβουμε ενα ξερό κρεμμύδι και κόβουμε σε λεπτές φέτες 2-3 μανιτάρια
  4. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά στη συνέχεια προσθέτουμε και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για ακόμα 1-2 λεπτά.
  5. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα φιλετάκια μας και τα ψήνουμε για 2 λεπτά απο κάθε πλευρά
  6. Τέλος σβήνουμε με ένα ποτήρι λευκό κρασί, αφήνουμε λίγο να βράσει και μόλις μειωθούν τα υγρά στο τηγάνι κατα 50% το φαγητό μας είναι έτοιμο!

Μπορείτε να βρείτε συνταγές με κρέας εδώ!