Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και αφού ζεσταθεί λίγο σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο ψιλοκομμένα μαζί με την μελιτζάνα κομμένη σε μικρά κυβάκια (αφού πρώτα την έχουμε βάλει για 10-15 λεπτά σε νερό με λίγο αλάτι) για λίγη ώρα έως ότου να μαραθούν.
  2. Στην συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά και τον τσιγαρίζουμε επίσης ανακατεύοντας καλά με ένα πιρούνι ή μια ξύλινη κουτάλα ώστε να «θρυμματιστεί» και σοταριστεί καλά ο κιμάς μας
  3. Αφού τα σοτάρουμε όλα σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι
  4. Αφού αφήσουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ από το κρασί προσθέτουμε το καρότο (αφού το έχουμε περάσει από τον τρίφτη) την ντομάτα, την πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια και επιπλέον 1 ποτήρι νερό
  5. Αφήνουμε να βράσει καθώς βάζουμε τα rigatoni μας να ετοιμάζονται
  6. Και όταν είναι όλα έτοιμα προσθέτουμε τα rigatoni μέσα στον κιμά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε!