Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Συνδυάστε το βερμούτ, ουίσκι και bitters με 2-3 παγάκια σε ένα ποτήρι ανάμιξης.
  2. Ανακατεύουμε απαλά, δεν χτυπάμε ωστέ να μην θολώσει το ποτό.
  3. Τοποθετήστε το κεράσι σε ένα παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και σουρώνουμε το μίγμα ουίσκι πάνω από το κεράσι.
  4. Τρίψτε κομμένη φλούδα πορτοκαλιού πάνω από το χείλος του ποτηριού και περιστρέψτε το πάνω από το ποτό για να απελευθερώσει τα έλεα αλλά προσόχή να μην πέσει μέσα στο ποτήρι.