Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Ζεσταίνουμε το κόκκινο κρασί με τα μπαχαρικά σε μια κατσαρόλα.
  2. Στύβουμε τα 2 πορτοκάλια και προσθέτουμε τον χυμό τους στην κατσαρόλα
  3. Το τρίτο πορτοκάλι το κόβουμε σε φέτες και κρατάμε 3-4 για γαρνιτούρα και τις υπόλοιπες τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα επίσης
  4. Σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά
  5. Προσθέστε την καστανή ζάχαρη και το ρούμι και σιγοβράστε για άλλα 2 λεπτά.
  6. Γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού και / ή με φλούδα πορτοκαλιού καθώς και ξύλα κανέλας και σερβίρετε ζεστό.

Tips:

  • Αν δεν σας αρέσει το κόκκινο κρασί, μπορείτε απλά να το αντικαταστήσετε με λευκό κρασί.
  • Αντί για τα πορτοκάλια, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε χυμό και φέτες 2 λεμονιών.

Για περισσότερα ροφήματα όπως το Glühwein δείτε εδώ!