Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Λιώνουμε το σκόρδο με μια πρέσα σκόρδου (ή ψιλοκόβουμε πολύ καλά) και προσθέτουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στη σπιτική μαγιονέζα.
  2. Ανακατευουμε καλά (εάν δεν είναι λιωμένο το σκόρδο μπορούμε να βάλουμε ακόμα καλύτερα και το ραβδομπλέντερ) και στη συνέχεια βάζουμε την σάλτσα μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την καταναλώσουμε.

Tip: Μπορούμε να φτιάξουμε την δική μας μαγιονέζα για ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Συνταγή εδώ

Αν δεν έχουμε σκόρδο μπορούμε να βάλουμε και σκόνη απο αφυδατωμένο σκόρδο 1-2+ κ.γ.