Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Πλένουμε τα φιλέτα και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά και τα πασπαλίζουμε με αλάτι και αλεύρι.
  2. Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το μισό λάδι και τηγανίζουμε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
  3. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φετάκια και με το υπόλοιπο λάδι σοτάρουμε σε ένα τηγάνι
  4. Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο να σοταριστεί.
  5. Σβήνουμε με το κονιάκ και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
  6. Απολαμβάνουμε!