Οδηγίες

0/0 βήμα(τα)
  1. Βάζουμε τον κιμά με 3-4 κουταλιές βούτυρο και το κρεμμύδι να καβουρδιστεί, ανακατεύομε με ξύλινο κουτάλι να ξεσβωλιάσει και προσθέτουμε την πάστα λυωμένη σε 1 φλυτζάνι νερό μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και την κανέλλα.
  2. Αφήνουμε να σιγοβράσει και να πιεί το ζουμί του.
  3. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το τυρί.
  4. Ανακατεύουμε και βγάζουμε την κανέλλα.
  5. Κόβουμε τα φύλλα σε τεμάχια πλάτους 6 δακτύλων και μήκους 10-15 δακτύλων, τα βουτυρώνουμε ένα-ένα, βάζουμε στην άκρη λίγο κιμά, διπλώνομε τις 2 πλαϊνές άκρες του φύλλου μέσα, για να μη φεύγει ο κιμάς, και κατόπιν τυλίγουμε σαν τσιγάρο.
  6. Βουτυρώνουμε απ’έξω το φύλλο, τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε επί 10-15 λεπτά σε μέτριο φούρνο να ροδοψηθούν

Σημ.: Μπορεί να ψηθούν και στο τηγάνι σε καυτό βούτυρο ή λίπος